Door keuzes te maken zonder oordeel maakt men elkaar grootser.

 

Als Agile Transitie Coach / Agile Consultant heb ik meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het wendbaar maken
en versnellen van organisaties d.m.v. het initiëren, implementeren en actualiseren van het Agile gedachtegoed, waarbij het niet alleen om het invoeren van een methodiek/framework zoals Scrum of SAFe of Nexus gaat maar ook om meer bewustzijn te creëren d.m.v. vragen te stellen en altijd te kijken naar wat er nog meer mogelijk is.

Met name de mindset te weten openheid, respectvol met elkaar omgaan, commitment, focus en altijd elkaar uitdagen op wat er beter kan is voor mij altijd de sleutel geweest. Daarbij voeg ik nu ook vanuit mijn expertise; eren, dankbaarheid, vertrouwen, empathie en toelating toe, wat resulteert in een Agile organisatie die echt snel in kan spelen op veranderingen. 

In mijn rugzak zit niet alleen de kennis doormiddel van het behalen van certificaten maar ook praktische kennis die ik opgedaan heb door jaren lange ervaring, waardoor ik datgeen kan toepassen wat voor bepaalde situaties van toepassing is. Met name die praktische kennis en ervaring is tot nu toe erg waardevol gebleken.

Ik faciliteer Agile en Lean transformaties in kleine tot middelgrote bedrijven variërend in commerciële organisaties, overheid als mede bij grote corporates.

Vanuit mijn ervaring weet ik wanneer men echt bereid is om te kiezen vanuit deze Agile en meer bewuste mindset, waardoor organisaties daadwerkelijk wendbaarder kunnen zijn en dus kunnen inspelen op een steeds snellere veranderende vraag. 
Ik coach leiders (management en teamleiding) en kenniswerkers in het creëren van een meetbare-, wendbare- bewust- en duurzame organisatie.

Ik ben in staat organisaties zodoende te transformeren zodat er ook met meer plezier, gemak en vreugde wordt gewerkt waarbij de organisatie wendbaarder wordt en tevens de productiviteit tussen de 200% en 400% kan toenemen.

Referenties en aanbevelingen


Wat is er nog meer mogelijk?