Sale!

Access Bars® zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer op een bepaalde manier zacht worden aangeraakt, je moeiteloos en gemakkelijk alles kunt loslaten dat je ervan weerhoudt om vreugde en gemak in je leven te voelen.

Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Dit is een kans voor jou om alles los te laten!

Sale!

Wat is een Symphony van mogelijkheden sessie?
Een Symphony Sessie nodigt je uit om op een heel andere manier te LEVEN.
Het is geen therapie of genezingssessie - het is een verkenning van energieën met het doel om elke persoon in staat te stellen te weten en wat ze kunnen kiezen en veranderen.


Elke persoon heeft een uniek vermogen om energieën te ontvangen en te schenken. Een Symphony Sessie stelt je in staat om toegang te krijgen tot wat goed is voor jou en je lichaam, voorbij wat je als echt hebt gekocht in deze realiteit.


De Symphony Sessions zijn gebaseerd op Access Consciousness tools en het energetische transformatiewerk gecreëerd door Dr. Dain Heer.

 

Alle Symphony Practitioners worden door Dr. Heer persoonlijk opgeleid in een reeks workshops over de hele wereld.

Als je een persoonlijke facilitatiesessie wilt boeken waarbij we diep ingaan op de onderwerpen die je graag gefaciliteerd zou willen worden. Een persoonlijke facilitatie sessie is vaak een combinatie van persoonlijke facilitatie en bodyprocessen. 

Sessies zijn per uur te boeken